Studentia este foarte frumoasa si trebuie traita de fiecare tanar in parte. Spun asta nu doar pentru ca te ajuta sa te dezvolti foarte mult pe plan profesional deoarece inveti lucruri tehnice si detalii despre care nu puteai afla mare lucru in alte locuri, dar si pentru ca o sa traiesti anumite experiente unice care te vor dezvolta personal si vor face din tine o persoana matura care poate lua anumite decizii intelepte, decizii care pot decide multe lucruri in viata ta. Mie imi place sa pun si cred ca am mai spus asta pe acest blog, ca facultatea este un fel de armata mai ingaduitoare.

Pe langa amintirile frumoase si nebunesti pe care ti le poti crea intr-un astfel de mediu in care esti inconjurat mereu de tineri, la fel ca tine, cu multa adrenalina si pofta de distractie, poti ajunge sa discuti anumite lucruri serioase cu anumiti colegi de-ai tai care-ti pot schimba conceptia despre viata. Avem nevoie sa fim inconjurati de oameni in permanenta pentru ca altfel nu vom ajunge sa ne dezvoltam in totalitate. Sunt genul de persoana care considera ca se pot invata lucruri pozitive din orice discutie sau intamplare, despre anumite locuri de munca, trebuie sa stii sa adaptezi fiecare informatie si sa cerni ce este bun.

Pentru ca studentia nu este la fel de frumoasa atunci când stai in chirie, ar fi indicat sa alegem sa petrecem aceasta perioada din viata noastra intr-un camin studentesc. Chiar daca conditiile nu sunt la fel de bune ca la o chirie, cu siguranta nu vom regreta cele traite intr-un astfel de mediu. Aici ai mai multa libertate si te dezvolti cu adevarat. Vei invata lucruri uzuale, cum ar fi sa fii organizat in camera de camin si pana la anumite lucruri care te pasioneaza. Sunt foarte mari sansele ca in caminul in care stai sa mai fie cazati si alte persoane cu acelasi interese si placeri ca ale tale. Incearca sa fii inconjurat de ei mereu si sa inveti lucruri pozitive.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *